5 Mayıs 2012

BİSİKLET ETKİSİ



Çocukken başlar bisikletle olan ilişkimiz: Üç tekerlekli bisikletimsi plastik araçlar, yanlarına iki minik tekerlek vidalanmış dört tekerlekli dengeli bisikletler ve son olarak ilk denemede mutlaka düşülen iki tekerlekli bisikletlerimiz. Biz büyüdükçe boyları büyür, özellikleri artar...Zamanla daha az kullanılsa da içimizdeki bisiklet sevdası hiç bitmez. Çünkü, çocukluğumuzun ve özgürlüğümüzün simgesidir bisikletler.Kızlar genelde pembe, mor, çiçekli ve önünde uğur böcekli sepeti olan bisikletleri tercih eder. Bir de tabii direksiyonundan jan janlı kağıtlar sarkmalı... Erkekler maviden ve siyahtan şaşmaz. Varsa yoksa kaç vites olduğu...

Çocukluğumuzu hatırlatan bu bahar esintili yaz tadı veren günlerde iyi bir de partner bulup bisiklet turu yapmak istemez misiniz? Eğlenceli bir yolculuk hayal ediyorsanız partnerinizin de sıkıcı olmaması lazım. Korkusuz, soğuk kanlı,atılgan,meraklı ve becerikli olmalı. Böyle birini bulursanız bana da haber edin :)

Bisiklet turu tehlikeli ve bir o kadar da macera dolu bir aktivitedir.Tüm hazırlıklarınızın önceden her ayrıntısına kadar tamamlanmış olması gerekir. Yanınıza alacağınız her türlü şey yolculukta hayati önem taşır. Yara bandı, saç tokası bile çok önemlidir yani :) Türkiye'de saklı kalmış o kadar çok yer var ki günün birinde iyi bir de partner bulursam tabii bu macerayı gerçekleştirmek istiyorum. Bol çocuksu günler :)

Hiç yorum yok: