4 Mayıs 2012

BİR VARMIŞŞ 2



Birinci hikayemiz şöyle bitmişti :Tam o sırada kapı çalmış ve bir gözü kırmızı yerli tam karşılarında duruyormuş...Nınını nııııııııııııııııııııınnnnnnnnn!!!

Yerli, zorla içeriye girip tombik kız ile Burcu'yu elindeki halatla sıkıca bağlamış.Çığlık atmalarına mahal vermemek için de ağızlarına yaprak kapatmış. Sıktığı bir ilaçla kızları bayıltıp çuvallara koyup aşağıya indirmiş. Yere kum serpip kumun üzerine yine garip şekiller yapmış. Bu garip şekiller onların anlaşma diliymiş. Bir anda İstanbul'un göbeğinde onlarca yerli belirmiş bir de helikopter. Tam o sırada askerden dönüp evine giden yeşil gözlü masum genç yoldan geçiyormuş. Yanlışlıkla gözlerini olayın olduğu yere çevirmiş.

Tombik kız, Burcu ve masum genç gözlerini nehrin kıyısında açmışlar. Yerliler kurban edilmek üzere tombik kıza aralarından bir kişiyi seçmesini ve kurbanı ay taşı gibi parlayan noktaya götürmesini istemişler. Tombik kız tabiki hiç tanımadığı yeşil gözlü masum genci bu noktaya götürmek istemiş. Gece boyunca nasıl götüreceğine dair planlar yapmış. Kandırmanın bir yolunu aramış.Ve sonunda yerlilerden bayıltıcı ilaçlarını aşırmış.Yeşil gözlü çocuğa hiç tereddüt etmeden sıkmış. O da nesi? Yeşil gözlü çocuk bayılmış ama gözleri ay gibi parlamaya başlamış ve etrafı aydınlatmış. Tam sırada etraftan garip fısıltılar duyulmuş ve yerliler bölgeyi terk etmişler. Bir anda yerin derinliklerinden oyuncak dükkanı belirmiş ve iyilik perisinin asası tabiki.

Aslında masum gencin gözlerinde iyilik perisinin asasında bulunan minerallerden varmış ve tüm büyüyü çözüp kötülükleri yerin dibine hapsetmiş.Burcu,tombik kız ve masum genç helikopterle yaşadıkları yere geri dönmüşler ve başlarından geçen bu macerayı yazmaya karar vermişler :)


Kahramanlar:
Tombik kız: Aylin ALAGÖZ
Burcu : Burcu BOZGEYİK
Yeşil gözlü masum genç : Adem AKGÜN
Büyücü Konrad : Gıcık olduğum bir kişi olabilir.

Hiç yorum yok: